Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Falešná dršťková polévka z vepřových kůží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 786 kJ /
1 383 kcal
Bílkoviny72,76 g
– z toho živočišné bílkoviny36,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,76 g
Tuky28,39 g
– nasycené7,07 g
– nenasycené19,96 g
–– mononenasycené8,16 g
–– polynenasycené11,79 g
––– omega 30,48 g
Vláknina79,15 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 262 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy195,75 g
– cukry26,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové kosti (nebo vepřové maso z ořezu) Kost vepřová
200-250 g 200-250 g vepřových kůží (i více) Vepřová kůže 225 g
sůl Sůl mořská
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 stření cibule do vývaru Vývar masový
olej Olej řepkový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
0,5-1 lžička 0,5-1 lžička pálivé papriky Paprika pálivá 4.5 g
5-8 5-8 větších stroužků česneku Česnek čerstvý 455 g
1-1,5 lžíce 1-1,5 lžíce majoránky Majoránka sušená 25 g
vegeta Kořenící směs sypká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.