Nutriční hodnoty (Opilá zelnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 219 kJ / 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 11,67 g |
– nasycené | 7,25 g |
– nenasycené | 3,72 g |
–– mononenasycené | 3,19 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 22,40 g |
– cukry | 16,50 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
velká brambora (nebo víc malých) | Brambor zimní | |
asi 1/4 sklenice asi 1/4 sklenice kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 50 g |
klobása | Klobása | |
1 lžíce 1 lžíce červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
medvědí česnek (nebo obyčejný) | Česnek medvědí čerstvý | |
100 ml 100 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |