Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné fritters/lívance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie11 425 kJ /
2 731 kcal
Bílkoviny34,96 g
– z toho živočišné bílkoviny8,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,00 g
Tuky46,23 g
– nasycené24,40 g
– nenasycené18,06 g
–– mononenasycené13,85 g
–– polynenasycené4,21 g
––– omega 30,44 g
Vláknina15,65 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 1,85 g
Sůl5,17 g
Sacharidy506,75 g
– cukry338,70 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
210 g 210 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 210 g
125 ml 125 ml jablečného cideru Víno bílé polosladké 125 ml
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
30 g 30 g rozpuštěného máslo Máslo kravské 30 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 12 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 a 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky zázvoru Zázvor sušený 1.75 g
1/8 lžičky 1/8 lžičky muškátového oříšku Muškátový oříšek 0.625 g
olej na smažení Olej řepkový
220 g 220 g moučkového cukru Cukr bílý 220 g
60 ml 60 ml jablečného cideru Víno bílé polosladké 60 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.