Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rizoto s kuřecím masem a parmazánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 095 kJ /
2 652 kcal
Bílkoviny162,06 g
– z toho živočišné bílkoviny121,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,56 g
Tuky26,12 g
– nasycené8,42 g
– nenasycené15,87 g
–– mononenasycené10,92 g
–– polynenasycené4,95 g
––– omega 31,34 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 416 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy421,30 g
– cukry28,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g brokolice Brokolice čerstvá 100 g
1 l 1 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 ks 2 ks středně velkých pórků, očištěných a nakrájených
3 stroužky 3 stroužky česneku, nakrájených nadrobno
1 lžička 1 lžička čerstvého tymiánu, otrhané a nakrájené lístky
500 g 500 g rýže na rizoto (Arborio) Rýže bílá 500 g
80 ml 80 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 80 ml
100 g 100 g mraženého zeleninové směsi (mrkev, hrášek). Mrkev mražená 100 g
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
0,5 kg 0,5 kg kuřecího masa Kuře prso 500 g
nastrouhaný parmazán k podávání Parmezán
sůl a čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.