Nutriční hodnoty (Nadýchané mandlovo– batátové muffiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 5 142 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,33 g |
Tuky | 77,06 g |
– nasycené | 8,02 g |
– nenasycené | 63,70 g |
–– mononenasycené | 34,20 g |
–– polynenasycené | 29,50 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 25,56 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 77,10 g |
– cukry | 1,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký sladký brambor (batát) - cca 200 g | Topinambur čerstvý | 1 g |
trochu trochu javorového sirupu | Sirup javorový | |
cca 50 50 g slaného smetanového mandlového másla (pokud je nesolené, přidejte 1/4 lžičky mořské soli, nebo máslo dle výběru) | Máslo mandlové | |
1 1 velké vejce | Vejce slepičí | 70 g |
cca 130 g 130 g neslazeného mandlového mléka nebo kešu mléka | Nápoj mandlový | |
1 1 ½ lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce dýňového koláčového koření | Pepř černý | 30 g |
100 g 100 g bezlepkové moučné směsi | ||
130 g 130 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 130 g |
50 g 50 g ovesné mouky (mleté z ovesných vloček) | Mouka ovesná hladká | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce soleného mandlového másla | Máslo mandlové |