Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadýchané mandlovo– batátové muffiny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie5 142 kJ /
1 229 kcal
Bílkoviny44,01 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,33 g
Tuky77,06 g
– nasycené8,02 g
– nenasycené63,70 g
–– mononenasycené34,20 g
–– polynenasycené29,50 g
––– omega 30,13 g
Vláknina25,56 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 272 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy77,10 g
– cukry1,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký sladký brambor (batát) - cca 200 g Topinambur čerstvý 1 g
trochu trochu javorového sirupu Sirup javorový
cca 50 50 g slaného smetanového mandlového másla (pokud je nesolené, přidejte 1/4 lžičky mořské soli, nebo máslo dle výběru) Máslo mandlové
1 1 velké vejce Vejce slepičí 70 g
cca 130 g 130 g neslazeného mandlového mléka nebo kešu mléka Nápoj mandlový
1 1 ½ lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce dýňového koláčového koření Pepř černý 30 g
100 g 100 g bezlepkové moučné směsi
130 g 130 g mandlové mouky Mouka mandlová 130 g
50 g 50 g ovesné mouky (mleté ​​z ovesných vloček) Mouka ovesná hladká 50 g
3 lžíce 3 lžíce soleného mandlového másla Máslo mandlové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.