Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta s dvěma druhy sýrů a šunky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 30,24 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 11,20 g |
| –– polynenasycené | 2,80 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 398 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 2,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 3 plátky 3 plátky sýru eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
| nasekaná pažitka | Pažitka čerstvá | |
| nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý |