Nutriční hodnoty (Pražský guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 984 kJ / 1 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,26 g |
Tuky | 97,35 g |
– nasycené | 51,53 g |
– nenasycené | 44,99 g |
–– mononenasycené | 29,38 g |
–– polynenasycené | 15,61 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 41,27 g |
– cukry | 15,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
4 lžíce 4 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
50-60 50-60 dkg hovězí kližky | Hovězí kližka | |
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
2 2 vrchovaté lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | |
rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
7 dl 7 dl vývaru (z kostí) | Vývar masový | 700 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 2 párky | Párek vepřový | 160 g |