Nutriční hodnoty (Salát s uzeným kuřecím masem a hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 658 kJ / 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 51,98 g |
| – nasycené | 11,84 g |
| – nenasycené | 38,23 g |
| –– mononenasycené | 30,97 g |
| –– polynenasycené | 7,26 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 71 mg |
| Sodík | 523 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 15,21 g |
| – cukry | 11,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 listů 150 listů 150 g zelených listů | ||
| 2 hrsti 2 hrsti pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
| 150 g 150 g uzeného kuřecího masa (např. 1 stehno) | Stehno kuřecí s kůží uzené | 150 g |
| 1 1 pevná hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 1/2 1/2 citronu (šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |
| 5 5 ořechových jader | Vlašské ořechy | |
| 1/2 1/2 granátového jablka (semínka) | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce balzamika (nebo ovocného octu) | ||
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka pepře čerstvě namletého | Pepř černý mletý |