Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s uzeným kuřecím masem a hruškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 658 kJ /
635 kcal
Bílkoviny24,69 g
– z toho živočišné bílkoviny24,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky51,98 g
– nasycené11,84 g
– nenasycené38,23 g
–– mononenasycené30,97 g
–– polynenasycené7,26 g
––– omega 30,49 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 523 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy15,21 g
– cukry11,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 listů 150 listů 150 g zelených listů
2 hrsti 2 hrsti pekingského zelí Zelí pekingské čerstvé
150 g 150 g uzeného kuřecího masa (např. 1 stehno) Stehno kuřecí s kůží uzené 150 g
1 1 pevná hruška Hruška čerstvá 130 g
1/2 1/2 citronu (šťáva) Citrón čerstvý 45 g
5 5 ořechových jader Vlašské ořechy
1/2 1/2 granátového jablka (semínka) Granátové jablko jádra čerstvá
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce balzamika (nebo ovocného octu)
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka pepře čerstvě namletého Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.