Nutriční hodnoty (Salát s uzeným kuřecím masem a hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 658 kJ / 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 51,98 g |
– nasycené | 11,84 g |
– nenasycené | 38,23 g |
–– mononenasycené | 30,97 g |
–– polynenasycené | 7,26 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 523 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 15,21 g |
– cukry | 11,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 listů 150 listů 150 g zelených listů | ||
2 hrsti 2 hrsti pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
150 g 150 g uzeného kuřecího masa (např. 1 stehno) | Stehno kuřecí s kůží uzené | 150 g |
1 1 pevná hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
1/2 1/2 citronu (šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |
5 5 ořechových jader | Vlašské ořechy | |
1/2 1/2 granátového jablka (semínka) | Granátové jablko jádra čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce balzamika (nebo ovocného octu) | ||
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka pepře čerstvě namletého | Pepř černý mletý |