Nutriční hodnoty (Hlíva na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 533 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,06 g |
Tuky | 11,21 g |
– nasycené | 7,10 g |
– nenasycené | 3,93 g |
–– mononenasycené | 2,89 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 24,23 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 43,68 g |
– cukry | 24,18 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
10 g 10 g másla na pánev | Máslo kravské | 10 g |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1/4 l 1/4 l vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |