Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlíva na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 533 kJ /
366 kcal
Bílkoviny11,79 g
– z toho živočišné bílkoviny1,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,06 g
Tuky11,21 g
– nasycené7,10 g
– nenasycené3,93 g
–– mononenasycené2,89 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,11 g
Vláknina24,23 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy43,68 g
– cukry24,18 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hlívy Hlíva ústřičná syrová 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
10 g 10 g másla na pánev Máslo kravské 10 g
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1/4 l 1/4 l vývaru Vývar hovězí 250 ml
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.