Nutriční hodnoty (Šlehačková bábovka s vůní Margot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 979 kJ / 3 819 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 102,68 g |
| – nasycené | 56,46 g |
| – nenasycené | 35,25 g |
| –– mononenasycené | 28,90 g |
| –– polynenasycené | 6,35 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 634,20 g |
| – cukry | 267,50 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 balíček 1 balíček kypřícího prášku s vinným kamenem | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 hrnek 1 hrnek smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 1 tyčinka Margot | Čokoládová tyčinka | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |