Nutriční hodnoty (Bábovka s jablky a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 16 218 kJ / 3 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,20 g |
Tuky | 245,94 g |
– nasycené | 27,87 g |
– nenasycené | 193,28 g |
–– mononenasycené | 112,67 g |
–– polynenasycené | 80,61 g |
––– omega 3 | 18,63 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 306,50 g |
– cukry | 87,00 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
27 dkg 27 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 270 g |
8 dkg 8 dkg mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 80 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
2 lžíce 2 lžíce kakaového prášku Nesquik | Kakao prášek | 30 g |
1,5 dl 1,5 dl oleje | Olej řepkový | 150 ml |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |