Nutriční hodnoty (Kvasnicová pomazánka s celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 661 kJ / 636 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g |
| Tuky | 38,28 g |
| – nasycené | 12,27 g |
| – nenasycené | 16,62 g |
| –– mononenasycené | 13,40 g |
| –– polynenasycené | 3,22 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 448 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 15,48 g |
| – cukry | 8,58 g |
| ––– laktóza | 2,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g kvasnic (droždí) | Droždí pekařské lisované | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce jemně nastrouhaného syrového celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 62.5 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |