Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená husí játra - libamáj

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 2. 2014 14:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 639 kJ / 1 587 kcal
Bílkoviny135,28 g
Tuky71,15 g
Vláknina37,68 g
Cholesterol 2,47 g
Sodík 614 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy96,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jarka skrobakova

6. 2. 2014 14:30

:yes::yes::-K dobrota :-p

hanahcotton

5. 2. 2014 12:35

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

isindy

4. 2. 2014 22:21

hosta: ok, až přijedu, přivezu čokodortík a vyměním za játro :-D

hosta

4. 2. 2014 21:44

Děkuji vám všem, bylo to moc dobré, jistě by šlo i z kuřecích jater:-)

Anna Kocikova

4. 2. 2014 20:59

Jituško,jídlo vypadá náramně:-KJá bych si pochutnala:-p:yes:

magdalenka

4. 2. 2014 16:50

hosta: áno, liba=hus a máj=pečeň(játra).
To si kúpila za veľmi peknú cenu. Závidím labužnícky zážitok.:-((

1974andrea

4. 2. 2014 16:50

A já pořád, co znamená ten název? :-D Moc pěkné to máš;-):yes:

hosta

4. 2. 2014 16:40

magdalenka:foie gras? husí játra? Koupila jsem mražená v hypernově - nyní hypermarketu Albert v Průhonicích někdy po vánocích v akci - půl kg za 59 Kč a čekala v mrazáku, až jsem si na ně včera vzpomněla:-))

magdalenka

4. 2. 2014 16:29

hosta: aj ja mám slabosť pre maďarskú kuchyňu:-p...(a vieš, čo znamená libamáj?)

yanull

4. 2. 2014 16:28

Jitu, nechci být zvědavá, ale kde jsi přišla k této skvělé surovině:-O? V Kauflandu určitě ne :-/. Pokud ano, pověřím pana D. nákupem ;-):-D Opravdu moc pěkné, husí játra jsem naposledy jedla při vlastním chovu, ale dávno již tomu. +9:-p:-K:yes:

rozmarynaH

4. 2. 2014 15:55

Husí játra jsou moc chutná:-p, ale sehnat je v krámu je většinou z oblasti sci-fi. Dala bych si:yes::yes:

hosta

4. 2. 2014 15:46

magdalenka: jo, všechna maďarská jídla jsou vynikající - namáčí se prý proto, aby zůstala křehká:-))

magdalenka

4. 2. 2014 15:31

hosta: :yes: Taký maďarský recept, že áno? Aké to bolo, prezraď ešte!
Prečo sa namáčajú játra do mlieka vlastne?:-O

hosta

4. 2. 2014 15:01

isindy: co dům dá - u nás toho většinou dá dost:-)), ale dala bych si malý čokodortík, a to u nás nedá:-D

chocolate

4. 2. 2014 14:24

Tohle je úžasné, dala bych si ihned i s tou pěknou přílohou.Ten hřebíček by mě nenapadl, i když do játrové paštiky ho dávám běžně.Museli jste si pochutnat:-p.+2

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: husí játra recept husí játra husí játra recepty recept na husi jatra recepty na husí játra recept husí játra recepty z husích jater recepty husí játra husí játra v husím sádle husí játra v sádle recept pečení husích jater madarská husí játra recept pečená játra husí játra v sádle husi sadlo nejlepší recept na husí játra husý játra husí sádlo s játry madarska husi jatra husí játra na pánvi

Suroviny: játra husí, mléko, cibule červená, česnek, sádlo, koření hřebíček, mandle, sůl, pepř bílý, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Pečená husí játra - libamáj

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z5wq