Nutriční hodnoty (Voňavá jablečná buchétka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 026 kJ / 3 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,36 g |
Tuky | 92,63 g |
– nasycené | 12,65 g |
– nenasycené | 67,18 g |
–– mononenasycené | 30,94 g |
–– polynenasycené | 36,24 g |
––– omega 3 | 6,79 g |
Vláknina | 24,52 g |
Cholesterol | 532 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 478,12 g |
– cukry | 166,95 g |
––– laktóza | 11,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 220 g |
230 g 230 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 230 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
50 g 50 g strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
hrst hrst krájených sušených meruněk (asi 40 g) | Dužina meruňky sušená | |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
prášek do pečiva (+ 1 lžička lžička prášku navíc) | Kypřící prášek |