Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Voňavá jablečná buchétka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 026 kJ /
3 113 kcal
Bílkoviny79,54 g
– z toho živočišné bílkoviny25,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,36 g
Tuky92,63 g
– nasycené12,65 g
– nenasycené67,18 g
–– mononenasycené30,94 g
–– polynenasycené36,24 g
––– omega 36,79 g
Vláknina24,52 g
Cholesterol 532 mg
Sodík 329 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy478,12 g
– cukry166,95 g
––– laktóza11,27 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g strouhaných jablek Jablko čerstvé 220 g
230 g 230 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 230 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
50 g 50 g strouhaných ořechů Vlašské ořechy 50 g
hrst hrst krájených sušených meruněk (asi 40 g) Dužina meruňky sušená
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
220 g 220 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 220 g
prášek do pečiva (+ 1 lžička lžička prášku navíc) Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.