Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní ragú s noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 028 kJ /
485 kcal
Bílkoviny53,49 g
– z toho živočišné bílkoviny50,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,49 g
Tuky11,75 g
– nasycené3,40 g
– nenasycené8,00 g
–– mononenasycené3,81 g
–– polynenasycené4,19 g
––– omega 30,03 g
Vláknina11,07 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 219 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy22,52 g
– cukry11,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kachního masa Kachna prso s kůží 250 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
plátek plátek celeru Celer bulva čerstvá
řapíkatý celer Celer řapíkatý
1-2 1-2 červené cibule Cibule červená čerstvá 103.5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
kachní sádlo Sádlo kachní
1/2 sklenky 1/2 sklenky červeného vína Víno červené suché 100 ml
konzerva konzerva rajčat Rajče červené čerstvé
konzerva konzerva rajského protlaku Protlak rajčatový
bobkový list Bobkový list sušený
libeček Libeček čerstvý
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sýr (eidam, ementál, parmazán...) Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.