Nutriční hodnoty (Kachní ragú s noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 028 kJ / 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,49 g |
| Tuky | 11,75 g |
| – nasycené | 3,40 g |
| – nenasycené | 8,00 g |
| –– mononenasycené | 3,81 g |
| –– polynenasycené | 4,19 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 11,07 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 219 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 22,52 g |
| – cukry | 11,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g kachního masa | Kachna prso s kůží | 250 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| plátek plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
| 1-2 1-2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 103.5 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| kachní sádlo | Sádlo kachní | |
| 1/2 sklenky 1/2 sklenky červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| konzerva konzerva rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| konzerva konzerva rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sýr (eidam, ementál, parmazán...) | Sýr kravský tvrdý 30% |