Nutriční hodnoty (Kachní ragú s noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 028 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,49 g |
Tuky | 11,75 g |
– nasycené | 3,40 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 3,81 g |
–– polynenasycené | 4,19 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 11,07 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 22,52 g |
– cukry | 11,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kachního masa | Kachna prso s kůží | 250 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
plátek plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
1-2 1-2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 103.5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
kachní sádlo | Sádlo kachní | |
1/2 sklenky 1/2 sklenky červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
konzerva konzerva rajčat | Rajče červené čerstvé | |
konzerva konzerva rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
libeček | Libeček čerstvý | |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sýr (eidam, ementál, parmazán...) | Sýr kravský tvrdý 30% |