Nutriční hodnoty (Hráškový krém s chřestem a pošírovaným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 199 kJ / 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 60,54 g |
| – nasycené | 27,38 g |
| – nenasycené | 23,10 g |
| –– mononenasycené | 19,35 g |
| –– polynenasycené | 3,75 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 458 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 11,30 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g čerstvého nebo zmrazeného hrášku | ||
| 250 g 250 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 250 g |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 4 4 vejce (podle počtu porcí) | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |