Nutriční hodnoty (Sójový salát s těstovinami a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 642 kJ / 2 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 110,48 g |
| Tuky | 93,85 g |
| – nasycené | 16,21 g |
| – nenasycené | 70,20 g |
| –– mononenasycené | 35,59 g |
| –– polynenasycené | 34,61 g |
| ––– omega 3 | 2,78 g |
| Vláknina | 56,45 g |
| Cholesterol | 538 mg |
| Sodík | 387 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 199,41 g |
| – cukry | 39,37 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g uvařené sóji | Sójové boby | 250 g |
| 200 g 200 g uvařených těstovin (libovolný druh) | Těstoviny pšeničné | 200 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská |