Nutriční hodnoty (Kuřecí přesnídávková polévka s uzeným (husťačka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 837 kJ / 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 32,17 g |
– nasycené | 19,26 g |
– nenasycené | 12,86 g |
–– mononenasycené | 4,83 g |
–– polynenasycené | 8,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 12,70 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,2-1,5 l 1,2-1,5 l vody | Voda | 1350.000023841858 ml |
půlka půlka kuřete nebo kuřecí díly s masem (stehna, paličky, stačí i hřbety) | Kuře | |
250 250 g libovějšího uzeného masa (stačí i větší kousek masitých uzených žeber) | Vepřová plec uzená | |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 ks nového koření a 10 ks kuliček pepře | Nové koření | |
1 1 malá cibule i se slupkou | Cibule čerstvá | 70 g |
půl sáčku sáčku mražené polévkové zeleniny | Mrkev čerstvá | |
plechovka plechovka fazolí, nejlépe červené v chilli omáčce | Chilli paprička sušená | |
2 2 nohy dobrých párků nebo i jiné uzeniny (lze vynechat) | Párek vepřový | 160 g |
petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |