Nutriční hodnoty (Rychlé brambory se žampióny a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 939 kJ / 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,96 g |
| Tuky | 1,24 g |
| – nasycené | 0,56 g |
| – nenasycené | 0,16 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 27,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 84,90 g |
| – cukry | 14,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
| 250 g 250 g žampiónů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 2 2 vetší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| parmazán | Parmezán | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná |