Nutriční hodnoty (Rychlé brambory se žampióny a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 939 kJ / 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,96 g |
Tuky | 1,24 g |
– nasycené | 0,56 g |
– nenasycené | 0,16 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,90 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
250 g 250 g žampiónů | Žampion čerstvý | 250 g |
2 2 vetší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
parmazán | Parmezán | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hořčice | Hořčice plnotučná |