Nutriční hodnoty (Donuty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 639 kJ / 4 455 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,64 g |
| Tuky | 42,14 g |
| – nasycené | 18,18 g |
| – nenasycené | 20,91 g |
| –– mononenasycené | 14,74 g |
| –– polynenasycené | 6,17 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 16,40 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 957,09 g |
| – cukry | 184,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 130 g 130 g vody | Voda | 130 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 30 g 30 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 25 g 25 g cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 špetička 1 špetička soli | Sůl mořská | 1 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| 15-18 15-18 g vanilkového pudinku (1/2 sáčku pudinkového prášku) | Puding v prášku | 660 g |
| 10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |