Nutriční hodnoty (Přírodní vepřový řízek dietně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 832 kJ / 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 19,20 g |
| – nasycené | 4,62 g |
| – nenasycené | 9,72 g |
| –– mononenasycené | 8,16 g |
| –– polynenasycené | 1,56 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 4,60 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty (nejlépe ořech) | Vepřová kýta | 600 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 200 ml 200 ml (menší hrnek) zeleninového vývaru | ||
| pár lístků lístků čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
| pár lístků lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| tenčí plátek plátek másla | Máslo kravské |