Nutriční hodnoty (Přírodní vepřový řízek dietně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 832 kJ / 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 19,20 g |
– nasycené | 4,62 g |
– nenasycené | 9,72 g |
–– mononenasycené | 8,16 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty (nejlépe ořech) | Vepřová kýta | 600 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
200 ml 200 ml (menší hrnek) zeleninového vývaru | ||
pár lístků lístků čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
pár lístků lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
tenčí plátek plátek másla | Máslo kravské |