Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na paprice v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 153 kJ /
1 471 kcal
Bílkoviny25,99 g
– z toho živočišné bílkoviny12,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,76 g
Tuky106,54 g
– nasycené67,25 g
– nenasycené36,67 g
–– mononenasycené30,72 g
–– polynenasycené5,96 g
––– omega 30,95 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 302 mg
Sodík 124 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy97,32 g
– cukry32,72 g
––– laktóza8,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 kuřecích stehen (cca 1,5 kg) Kuře stehno s kůží
1 lžíce 1 lžíce ghí másla nebo oleje Máslo kravské 10 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky (cca 20 g) Paprika červená sušená 20 g
1,2 litru 1,2 litru kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1200.0000476837158 ml
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.