Nutriční hodnoty (Kuře na paprice v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 153 kJ / 1 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,76 g |
Tuky | 106,54 g |
– nasycené | 67,25 g |
– nenasycené | 36,67 g |
–– mononenasycené | 30,72 g |
–– polynenasycené | 5,96 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 97,32 g |
– cukry | 32,72 g |
––– laktóza | 8,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 kuřecích stehen (cca 1,5 kg) | Kuře stehno s kůží | |
1 lžíce 1 lžíce ghí másla nebo oleje | Máslo kravské | 10 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky (cca 20 g) | Paprika červená sušená | 20 g |
1,2 litru 1,2 litru kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1200.0000476837158 ml |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |