Nutriční hodnoty (Kuře na paprice v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 153 kJ / 1 471 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,76 g |
| Tuky | 106,54 g |
| – nasycené | 67,25 g |
| – nenasycené | 36,67 g |
| –– mononenasycené | 30,72 g |
| –– polynenasycené | 5,96 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 302 mg |
| Sodík | 124 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 97,32 g |
| – cukry | 32,72 g |
| ––– laktóza | 8,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 kuřecích stehen (cca 1,5 kg) | Kuře stehno s kůží | |
| 1 lžíce 1 lžíce ghí másla nebo oleje | Máslo kravské | 10 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké papriky (cca 20 g) | Paprika červená sušená | 20 g |
| 1,2 litru 1,2 litru kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1200.0000476837158 ml |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |