Nutriční hodnoty (Carpaccio z hovězí svíce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 267 kJ / 64 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,79 g |
| Tuky | 0,97 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,67 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,57 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,33 g |
| – cukry | 0,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 plátky, zhruba 1/2 cm hovězí svíčkové | Hovězí svíčková | |
| olivový olej podle potřeby | Olej olivový | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 15 ml 15 ml balsamico octu (nebo jen od oka, ne mnoho) | Ocet balsamikový bílý | 15 ml |
| Parmazán podle chuti a potřeby | Parmezán | |
| cca 100 g 100 g rukoly nebo polníčku, popřípadě jiného salátu | Rukola čerstvá | 100 g |
| může být i mix, ale nejvhodnější je rukola | Rukola čerstvá |