Nutriční hodnoty (Krůtí játra na jablku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 566 kJ / 1 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,54 g |
| Tuky | 139,87 g |
| – nasycené | 66,51 g |
| – nenasycené | 67,80 g |
| –– mononenasycené | 56,43 g |
| –– polynenasycené | 11,37 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 8,14 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,84 g |
| Sacharidy | 45,04 g |
| – cukry | 32,03 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g krůtích jater | Játra krůtí | 400 g |
| 150 g 150 g Gazdovské slaniny | Špek | 150 g |
| 200 ml 200 ml jablečné šťávy | Šťáva z jablka | 200 ml |
| 1 sklenička 1 sklenička jablečné dětské výživy | ||
| 1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| ½ l žičky žičky granulovaného česneku | Česnek sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| plátky plátky jablka | Jablko čerstvé | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |