Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie21 166 kJ /
5 059 kcal
Bílkoviny334,26 g
– z toho živočišné bílkoviny330,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,26 g
Tuky400,54 g
– nasycené141,92 g
– nenasycené149,36 g
–– mononenasycené115,58 g
–– polynenasycené33,78 g
––– omega 39,70 g
Vláknina3,34 g
Cholesterol 675 mg
Sodík 3,20 g
Sůl7,30 g
Sacharidy28,70 g
– cukry6,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg hovězího krku (klidně tučnější, je to lepší) Hovězí krkovice 1500 g
sůl podle potřeby Sůl mořská
1 1 cibule (velikosti slepičího vejce) Vývar slepičí
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
4 lžíce 4 lžíce ostrého kečupu Kečup ostrý 60 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky (já dal originál od Maggi) Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 lžičky 2 lžičky koření Krkovička s česnekem Grilovací koření
1 dl 1 dl oleje (u nás řepkový) Olej řepkový 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.