Nutriční hodnoty (Srbská vepřová směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 837 kJ / 439 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,43 g |
| Tuky | 8,07 g |
| – nasycené | 1,81 g |
| – nenasycené | 3,95 g |
| –– mononenasycené | 3,01 g |
| –– polynenasycené | 0,93 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 21,20 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 32,80 g |
| – cukry | 14,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
| 150 g 150 g sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 150 g |
| 100 g 100 g sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | 100 g |
| 100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžice 2 lžice rajského potlaku | ||
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř černý mletý | Pepř černý mletý | |