Nutriční hodnoty (Jahodový dort Low carb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 641 kJ / 3 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 315,40 g |
| – nasycené | 102,40 g |
| – nenasycené | 184,20 g |
| –– mononenasycené | 121,90 g |
| –– polynenasycené | 62,30 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 2,95 g |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 74,62 g |
| – cukry | 3,62 g |
| ––– laktóza | 1,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
| 6 lžic 6 lžic Xylitolu | ||
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 250 g 250 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| želatina | Želatina vepřová | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání | Margarín |