Nutriční hodnoty (Vajíčkové karbanátky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 37,80 g |
– nasycené | 9,10 g |
– nenasycené | 17,50 g |
–– mononenasycené | 14,00 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 3,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
olej (na bešamel) | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu mletého pepře | Pepř černý mletý | |
1 1 syrové vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
4 4 vajíčka uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |