Nutriční hodnoty (Vajíčkové karbanátky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 37,80 g |
| – nasycené | 9,10 g |
| – nenasycené | 17,50 g |
| –– mononenasycené | 14,00 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 497 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 3,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| olej (na bešamel) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 1 1 syrové vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 4 4 vajíčka uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |