Nutriční hodnoty (Kadeřávkové balíčky plněné masovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 727 kJ / 1 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 151,08 g |
– nasycené | 79,40 g |
– nenasycené | 62,22 g |
–– mononenasycené | 52,95 g |
–– polynenasycené | 9,27 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 630 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 16,97 g |
– cukry | 5,95 g |
––– laktóza | 1,57 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 listů 8 listů kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
200 g 200 g mletého masa | Vepřový ořez | 200 g |
2 plátky 2 plátky veky (nebo půl rohlíku) | Veka | |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
2 plátky 2 plátky špeku | Špek | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g přepuštěného másla | Ghí | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |