Nutriční hodnoty (Hovězí polévka - přesnídávková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 331 kJ / 1 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 128,57 g |
| – nasycené | 59,40 g |
| – nenasycené | 27,00 g |
| –– mononenasycené | 23,65 g |
| –– polynenasycené | 3,35 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 296 mg |
| Sodík | 416 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 12,38 g |
| – cukry | 8,28 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězí hrudí apod. | Hovězí krkovice | 600 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| trochu trochu květáku | Květák čerstvý | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| lesní houby (množství podle chuti a možností) | Hřib čerstvý | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| polévkové nudle | Nudle pšeničné | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |