Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát na másle a bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 148 kJ /
1 230 kcal
Bílkoviny150,29 g
– z toho živočišné bílkoviny149,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,63 g
Tuky65,56 g
– nasycené36,84 g
– nenasycené24,66 g
–– mononenasycené21,21 g
–– polynenasycené3,45 g
––– omega 31,00 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 556 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy8,75 g
– cukry1,26 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety candáta Candát filet 800 g
4 lžíce 4 lžíce přepuštěného másla Ghí 60 g
4 snítky 4 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
4 snítky 4 snítky tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladkou mouku na poprášení Mouka pšeničná hladká
1/2 1/2 citrónu k podávání Citrón čerstvý 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.