Nutriční hodnoty (Candát na másle a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 148 kJ / 1 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 65,56 g |
– nasycené | 36,84 g |
– nenasycené | 24,66 g |
–– mononenasycené | 21,21 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 556 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 8,75 g |
– cukry | 1,26 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety candáta | Candát filet | 800 g |
4 lžíce 4 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 60 g |
4 snítky 4 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladkou mouku na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
1/2 1/2 citrónu k podávání | Citrón čerstvý | 45 g |