Nutriční hodnoty (Candát na másle a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 148 kJ / 1 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 65,56 g |
| – nasycené | 36,84 g |
| – nenasycené | 24,66 g |
| –– mononenasycené | 21,21 g |
| –– polynenasycené | 3,45 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 556 mg |
| Sodík | 285 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 8,75 g |
| – cukry | 1,26 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety candáta | Candát filet | 800 g |
| 4 lžíce 4 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 60 g |
| 4 snítky 4 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladkou mouku na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
| 1/2 1/2 citrónu k podávání | Citrón čerstvý | 45 g |