Nutriční hodnoty (Obalovaný květák pečený s novými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 443 kJ / 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 120,00 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| menší květák (měla jsem od farmářů) | Květák čerstvý | |
| cca 600 g cca 600 g nových brambor | Brambor raný | 600 g |
| Ghí nebo rozpuštěné máslo | Ghí | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| koření (např. na grilovanou zeleninu) | Pepř černý |