Nutriční hodnoty (Višňový jogurtový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 369 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 81,12 g |
– nasycené | 8,13 g |
– nenasycené | 65,74 g |
–– mononenasycené | 47,18 g |
–– polynenasycené | 18,56 g |
––– omega 3 | 5,47 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kelímky bílého jogurtu (obsah kelímku 120-150 g) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
2 kelímky 2 kelímky hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 kelímek 1 kelímek cukru moučka | Cukr bílý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
máslo | Máslo kravské | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
višně | Višně čerstvé | |
sádlo (nebo máslo) | Sádlo vepřové | |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá |