Nutriční hodnoty (Višňový jogurtový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 369 kJ / 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 81,12 g |
| – nasycené | 8,13 g |
| – nenasycené | 65,74 g |
| –– mononenasycené | 47,18 g |
| –– polynenasycené | 18,56 g |
| ––– omega 3 | 5,47 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kelímky bílého jogurtu (obsah kelímku 120-150 g) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 2 kelímky 2 kelímky hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 kelímek 1 kelímek cukru moučka | Cukr bílý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| višně | Višně čerstvé | |
| sádlo (nebo máslo) | Sádlo vepřové | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá |