Nutriční hodnoty (Vařené hovězí s gremolatou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 504 kJ / 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 25,08 g |
| – nasycené | 4,74 g |
| – nenasycené | 19,95 g |
| –– mononenasycené | 17,24 g |
| –– polynenasycené | 2,71 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 141 mg |
| Sodík | 155 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 21,04 g |
| – cukry | 1,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vařeného studeného hovězího masa | Hovězí kýta | 300 g |
| hrst hrst cherry rajčat | Rajčata cherry | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1/2 1/2 velkého svazku hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| 1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |