Nutriční hodnoty (Vařené hovězí s gremolatou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 504 kJ / 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 25,08 g |
– nasycené | 4,74 g |
– nenasycené | 19,95 g |
–– mononenasycené | 17,24 g |
–– polynenasycené | 2,71 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 155 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 21,04 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vařeného studeného hovězího masa | Hovězí kýta | 300 g |
hrst hrst cherry rajčat | Rajčata cherry | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 1/2 velkého svazku hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
citron | Citrón čerstvý | |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |