Nutriční hodnoty (Dušené patizonové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 755 kJ / 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 42,17 g |
– nasycené | 20,56 g |
– nenasycené | 21,06 g |
–– mononenasycené | 18,03 g |
–– polynenasycené | 3,03 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 806 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 6,35 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 patizon | Patizon čerstvý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g uzeného špeku (nebo olej, sádlo) | Špek | 50 g |
drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr krupice | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |