Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené patizonové zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 755 kJ /
419 kcal
Bílkoviny2,73 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky42,17 g
– nasycené20,56 g
– nenasycené21,06 g
–– mononenasycené18,03 g
–– polynenasycené3,03 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 806 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy6,35 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 patizon Patizon čerstvý
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g uzeného špeku (nebo olej, sádlo) Špek 50 g
drcený kmín dle chuti Kmín mletý
sůl Sůl mořská
cukr krupice Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.