Nutriční hodnoty (Hovězí kližka na zelenině a mrkvové šťávě v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 477 kJ / 2 026 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 202,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 183,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,45 g |
| Tuky | 97,31 g |
| – nasycené | 59,63 g |
| – nenasycené | 35,15 g |
| –– mononenasycené | 31,28 g |
| –– polynenasycené | 3,87 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 45,80 g |
| Cholesterol | 687 mg |
| Sodík | 1,37 g |
| Sůl | 3,30 g |
| Sacharidy | 65,43 g |
| – cukry | 40,10 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 900 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
| 300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
| 250 ml 250 ml mrkvové šťávy | Šťáva z mrkve | 250 ml |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |