Nutriční hodnoty (Salát z vařeného kuřecího masa (z polévky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 818 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,13 g |
| Tuky | 68,55 g |
| – nasycené | 12,98 g |
| – nenasycené | 41,70 g |
| –– mononenasycené | 21,03 g |
| –– polynenasycené | 20,68 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 6,38 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 807 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 21,19 g |
| – cukry | 10,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| miska miska obraného vařeného masa, cca 250 g | ||
| 5 5 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
| 2 2 menší sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 62.5 g |
| 1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
| lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce majonézy nebo jogurtu či zakysané smetany (lze různé kombinace) | Majonéza | 37.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |