Nutriční hodnoty (Salát z vařeného kuřecího masa (z polévky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 818 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,13 g |
Tuky | 68,55 g |
– nasycené | 12,98 g |
– nenasycené | 41,70 g |
–– mononenasycené | 21,03 g |
–– polynenasycené | 20,68 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 6,38 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 807 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 21,19 g |
– cukry | 10,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
miska miska obraného vařeného masa, cca 250 g | ||
5 5 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
2 2 menší sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1/4 hrnku 1/4 hrnku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 62.5 g |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce majonézy nebo jogurtu či zakysané smetany (lze různé kombinace) | Majonéza | 37.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |