Nutriční hodnoty (Venkovské francouzské bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 901 kJ / 1 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,05 g |
| Tuky | 9,15 g |
| – nasycené | 2,61 g |
| – nenasycené | 5,01 g |
| –– mononenasycené | 1,22 g |
| –– polynenasycené | 3,79 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 8,05 g |
| Sůl | 20,10 g |
| Sacharidy | 278,25 g |
| – cukry | 25,90 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky Pernerka | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 70 g 70 g chlebové pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
| 150 g 150 g vody | Voda | 150 ml |
| 100 g 100 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 2 g 2 g cukru | Cukr bílý | 2 g |
| 5 g 5 g sušeného droždí | Droždí sušené | 5 g |
| 20 g 20 g soli | Sůl mořská | 20 g |