Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená švestková povidla s badyánem a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 695 kJ /
3 751 kcal
Bílkoviny39,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,00 g
Tuky12,00 g
– nasycené2,40 g
– nenasycené6,00 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené5,40 g
––– omega 31,80 g
Vláknina150,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 241 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy796,80 g
– cukry646,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 kg 6 kg švestek Švestky čerstvé 6000 g
4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 48 g
4 svitky 4 svitky skořice Skořice ceylonská
4 4 hvězdičky badyánu Badyán
2 lžičky 2 lžičky kyseliny citrónové E330 - Kyselina citronová
podle chuti med Med nepasterovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.