Nutriční hodnoty (Pečená švestková povidla s badyánem a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 695 kJ / 3 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 2,40 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 5,40 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 150,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 796,80 g |
– cukry | 646,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 kg 6 kg švestek | Švestky čerstvé | 6000 g |
4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 48 g |
4 svitky 4 svitky skořice | Skořice ceylonská | |
4 4 hvězdičky badyánu | Badyán | |
2 lžičky 2 lžičky kyseliny citrónové | E330 - Kyselina citronová | |
podle chuti med | Med nepasterovaný |