Nutriční hodnoty (Hovězí na paprice, mrkví špikované)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 627 kJ / 1 823 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 212,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,83 g |
| Tuky | 91,76 g |
| – nasycené | 36,63 g |
| – nenasycené | 46,15 g |
| –– mononenasycené | 39,03 g |
| –– polynenasycené | 7,12 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 11,28 g |
| Cholesterol | 449 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 29,07 g |
| – cukry | 15,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 1 kg 1 kg hovězího masa - plec, kýta... | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1 svazek 1 svazek mladé mrkve | Mrkev čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| cca 70 g 70 g uzeného špeku | Špek | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky (nejlépe maďarské) | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí |