Nutriční hodnoty (Fazole s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 871 kJ / 2 837 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 80,30 g |
| Tuky | 192,38 g |
| – nasycené | 85,38 g |
| – nenasycené | 103,40 g |
| –– mononenasycené | 79,23 g |
| –– polynenasycené | 24,18 g |
| ––– omega 3 | 0,84 g |
| Vláknina | 136,88 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,08 g |
| Sacharidy | 120,70 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 plechovky 1/2 plechovky rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| 1 konzerva 1 konzerva (80 g) Bonduelle fazole | Fazole bílé | |
| 1 konzerva 1 konzerva (80 g) Bonduelle cizrna | Cizrna | 400 g |
| 200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| 1 lžička 1 lžička provensálských bylinek | Provensálské koření | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| cca 1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |