Nutriční hodnoty (Broskvové čatní k foie gras)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 186 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
Tuky | 0,54 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,14 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 125,85 g |
– cukry | 112,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké broskve, spařené a oloupané | ||
100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
1 1 bio citron | Citrón čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 PL 1 PL rozinek | Rozinky | 15 g |
1 KL 1 KL mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
2 ks 2 ks badyánu, nebo anýz | ||
80 ml 80 ml jablečného octa | Ocet jablečný | 80 ml |