Nutriční hodnoty (Broskvové čatní k foie gras)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 186 kJ / 523 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
| Tuky | 0,54 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 125,85 g |
| – cukry | 112,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké broskve, spařené a oloupané | ||
| 100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| 1 1 bio citron | Citrón čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 PL 1 PL rozinek | Rozinky | 15 g |
| 1 KL 1 KL mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
| 2 ks 2 ks badyánu, nebo anýz | ||
| 80 ml 80 ml jablečného octa | Ocet jablečný | 80 ml |