Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvové čatní k foie gras)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 186 kJ /
523 kcal
Bílkoviny1,73 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,73 g
Tuky0,54 g
– nasycené0,16 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,14 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy125,85 g
– cukry112,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké broskve, spařené a oloupané
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
1 1 bio citron Citrón čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 PL 1 PL rozinek Rozinky 15 g
1 KL 1 KL mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 5 g
2 ks 2 ks badyánu, nebo anýz
80 ml 80 ml jablečného octa Ocet jablečný 80 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.