Jablečná bublanina od Adely Banášové

Jana Remkova Kuchařka:

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 50 názorů

522
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Suroviny

1-2 vejce
1,5 hrnku polohrubé mouky,
1 hrnek krupicového cukru
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
kus čokolády na vaření(nastrouhat do těsta)
1 prášek do pečiva
Na náplň:
1 jablko velké( nebo 2 malé jablka)
vanilkový cukr
skořicový cukr
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny mimo jablka, vanilkového a skořicového cukru zamícháme, nalejeme na vymazaný a vysypaný plech.

  2. Oloupané jablko nastrouháme a promícháme s vanilkovým a skořicovým cukrem a nandáme na těsto.

  3. Pečeme dorůžova na 180°C.

Poznámka

Recept je z týdenníku AHA od Adely Banášové.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 594 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jablečná bublanina od Adely Banášové

1 2 3 4 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo