Jablečná bublanina od Adely Banášové

Suroviny

1-2 vejce
1,5 hrnku polohrubé mouky,
1 hrnek krupicového cukru
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
kus čokolády na vaření (nastrouhat do těsta)
1 prášek do pečiva
Na náplň:
1 jablko velké (nebo 2 malá jablka)
vanilkový cukr
skořicový cukr

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny mimo jablka, vanilkového a skořicového cukru zamícháme, nalejeme na vymazaný a vysypaný plech.

  2. Oloupané jablko nastrouháme a promícháme s vanilkovým a skořicovým cukrem a nandáme na těsto.

  3. Pečeme dorůžova při 180°C.

Poznámka od kuchařky

Recept je z týdenníku AHA, od Adély Banášové.

Komentáře k receptu Jablečná bublanina od Adely Banášové

Předchozí 1 2 3 4

Tématické fráze: jablková bublanina bublanina s jablky bublanina s jablkami jablková bublanina recept bublanina bez vajec jak dlouho se pece bublanina jak dlouho pečeme bublaninu bublanina jablkova rychla jablecna bublanina křehká bublanina jblocna bublanina vynikající bublanina jak dlouho pect bublaninu jablkova bublanina hrníčková jablkovy kolac adely banasovej dobroty od adele jablkova bublanina hrncekova bublanina-z-jablek recepty od adéle štavnata bublanina