Jablečná bublanina od Adely Banášové

Jana Remkova Kuchařka:

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 50 názorů

521
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Suroviny

1-2 vejce
Nyní v akci
1,5 hrnku polohrubé mouky,
1 hrnek krupicového cukru
Nyní v akci
1 hrnek mléka
Nyní v akci
1/2 hrnku oleje
Nyní v akci
kus čokolády na vaření(nastrouhat do těsta)
1 prášek do pečiva
Na náplň:
1 jablko velké( nebo 2 malé jablka)
vanilkový cukr
skořicový cukr
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny mimo jablka, vanilkového a skořicového cukru zamícháme, nalejeme na vymazaný a vysypaný plech.

  2. Oloupané jablko nastrouháme a promícháme s vanilkovým a skořicovým cukrem a nandáme na těsto.

  3. Pečeme dorůžova na 180°C.

Poznámka

Recept je z týdenníku AHA od Adely Banášové.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 250 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jablečná bublanina od Adely Banášové

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Olga Cermakova: Tak to v receptu bylo ;-). V receptu je dost tekutin.:-)

    Odpovědět

  • Olga Cermakova Olga Cermakova

    Neni to 1 jablíčko do bublaniny trochu málo???

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    danulik: Možné to je, já už si moc nepamatuji, je to z roku 2009, jaký jsem použila plech. Jsem ráda, že chutnal :-)

    Odpovědět

  • danulik danulik

    Koláčik veľmi dobrý, akurát suroviny sú asi na menší plech, na rozmery 40x30 je dosť nízky.

    Odpovědět

  • danulik danulik

    Koláčik veľmi dobrý, akurát suroviny sú asi na menší plech, pretože na rozmery 40x30 cm je dosť nízky.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Cookerx: Děkuji za skvělý tip na vylepšení :-):-)

    Odpovědět

  • Cookerx Cookerx

    Naprosto parádní buchty dělal jsem ji už asi 10 krát a vždy chutná skvěle.;-) a ještě takový tip když už bude buchta bude narůžovělá , tak lehce posypu cukrem který skaramelizuje a dodá buchte ještě lepší vzhled . :yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Anneetta: děkuji!! :-)

    Odpovědět

  • Anneetta Anneetta

    Včera jsem zkoušela a buchta je vynikající:-) Určitě nedělám naposledy:-) Děkuji za recept a uděluji bodík!
    :yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Suzuk:;-)

    Odpovědět

  • Suzuk Suzuk

    Dnes jsem tuhle dobrotu dělala po několikáté, pro změnu jsem nedala čokoládu, ale do těsta i do jablek jsem přidala strouhaný kokos a taky kapka rumu....provonělo to celý byt:-8

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    věra:;-)

    Odpovědět

  • věra věra

    už ji peču a.jsem zvědava jaka bude.Diky za recept.:-p

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Irule: Moc děkuji!! I za fotečku:-)

    Odpovědět

  • Irule Irule

    jednoduchá a skvělá :yes::-p, díky Jani :-)

    Odpovědět

1 2 3 4 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo