Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s cizrnovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie952 kJ /
227 kcal
Bílkoviny2,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,56 g
Tuky11,98 g
– nasycené5,82 g
– nenasycené5,61 g
–– mononenasycené4,92 g
–– polynenasycené0,69 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,03 g
– cukry12,33 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší kuřecí plátky Kuře prso
4 4 vyzrálá rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
2 lžíce 2 lžíce černých oliv Olivy čerstvé zralé 30 g
50 ml 50 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 50 ml
čerstvé oregano Oregano čerstvé
1 lžíce 1 lžíce studeného másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
150 g 150 g cizrny, namočené přes noc
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá
olivový olej Olej olivový
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.