Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s cizrnovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 952 kJ / 227 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,56 g |
| Tuky | 11,98 g |
| – nasycené | 5,82 g |
| – nenasycené | 5,61 g |
| –– mononenasycené | 4,92 g |
| –– polynenasycené | 0,69 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 4,74 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,03 g |
| – cukry | 12,33 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší kuřecí plátky | Kuře prso | |
| 4 4 vyzrálá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 lžíce 2 lžíce černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 30 g |
| 50 ml 50 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce studeného másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 150 g 150 g cizrny, namočené přes noc | ||
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |