Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s cizrnovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 952 kJ / 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,56 g |
Tuky | 11,98 g |
– nasycené | 5,82 g |
– nenasycené | 5,61 g |
–– mononenasycené | 4,92 g |
–– polynenasycené | 0,69 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,03 g |
– cukry | 12,33 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší kuřecí plátky | Kuře prso | |
4 4 vyzrálá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 lžíce 2 lžíce černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 30 g |
50 ml 50 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce studeného másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 g 150 g cizrny, namočené přes noc | ||
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |