Nutriční hodnoty (Vietnamská pánev s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 032 kJ / 725 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,12 g |
| Tuky | 24,65 g |
| – nasycené | 4,31 g |
| – nenasycené | 16,55 g |
| –– mononenasycené | 12,44 g |
| –– polynenasycené | 4,11 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 205 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 37,83 g |
| – cukry | 27,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 22.5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 45 ml |
| svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| plátek plátek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 100 ml 100 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |