Nutriční hodnoty (Vietnamská pánev s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 032 kJ / 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,12 g |
Tuky | 24,65 g |
– nasycené | 4,31 g |
– nenasycené | 16,55 g |
–– mononenasycené | 12,44 g |
–– polynenasycené | 4,11 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 37,83 g |
– cukry | 27,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 22.5 g |
3 lžíce 3 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 45 ml |
svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
plátek plátek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
100 ml 100 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |