Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vietnamská pánev s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 032 kJ /
725 kcal
Bílkoviny87,79 g
– z toho živočišné bílkoviny84,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,12 g
Tuky24,65 g
– nasycené4,31 g
– nenasycené16,55 g
–– mononenasycené12,44 g
–– polynenasycené4,11 g
––– omega 30,98 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 205 mg
Sodík 2,46 g
Sůl4,90 g
Sacharidy37,83 g
– cukry27,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové kýty Vepřová kýta 400 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 22.5 g
3 lžíce 3 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 45 ml
svazek svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
plátek plátek čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1 lžíci 1 lžíci oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
100 ml 100 ml vývaru nebo vody Vývar hovězí 100 ml
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.