Nutriční hodnoty (Treska v lehkém obalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 000 kJ / 1 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,75 g |
Tuky | 97,44 g |
– nasycené | 14,67 g |
– nenasycené | 78,91 g |
–– mononenasycené | 66,98 g |
–– polynenasycené | 11,93 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 750 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 107,73 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 300 g filetů tresky – máme 4 kousky | Treska filet | |
100 g 100 g strouhanky nebo tak 4 velké lžíce | Strouhanka pšeničná | 100 g |
50 g 50 g hladké mouky nebo tak 2 velké lžíce | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
8 lžic 8 lžic olivového oleje | Olej olivový | 88 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
černý pepř | Pepř černý | |
petržel (hladkolistá je lepší, ale můžete použít i kudrnku) | Petržel kořenová čerstvá | |
citron nakrájíme na klínky pro podávání i pro šťávu | Citrón čerstvý | |
drobné brambory jako příloha, vaříme ve slupce | Brambor zimní | |
máslo | Máslo kravské |