Nutriční hodnoty (Zapečený fenykl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 290 kJ / 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
| Tuky | 31,60 g |
| – nasycené | 20,90 g |
| – nenasycené | 10,20 g |
| –– mononenasycené | 9,40 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 101 mg |
| Sodík | 566 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 24,57 g |
| – cukry | 18,67 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 hlízy fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |
| 125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 60 g 60 g taveného sýru | Sýr tavený | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| fenyklová nať | Fenykl listy čerstvé |