Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 303 kJ /
311 kcal
Bílkoviny0,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,66 g
Tuky31,35 g
– nasycené4,29 g
– nenasycené27,06 g
–– mononenasycené23,43 g
–– polynenasycené3,63 g
––– omega 30,03 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy5,47 g
– cukry3,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 hlízy fenyklu Fenykl hlíza
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
2 2 okurky Okurka salátová čerstvá
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce sekané fenyklové natě Fenykl listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.