Nutriční hodnoty (Fenyklový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
Tuky | 31,35 g |
– nasycené | 4,29 g |
– nenasycené | 27,06 g |
–– mononenasycené | 23,43 g |
–– polynenasycené | 3,63 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 5,47 g |
– cukry | 3,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hlízy fenyklu | Fenykl hlíza | |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
2 2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce sekané fenyklové natě | Fenykl listy čerstvé |