Nutriční hodnoty (Fenyklový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
| Tuky | 31,35 g |
| – nasycené | 4,29 g |
| – nenasycené | 27,06 g |
| –– mononenasycené | 23,43 g |
| –– polynenasycené | 3,63 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 2,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 5,47 g |
| – cukry | 3,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hlízy fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 2 2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce sekané fenyklové natě | Fenykl listy čerstvé |