Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč "lahoda")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 314 kJ /
5 572 kcal
Bílkoviny91,91 g
– z toho živočišné bílkoviny22,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,22 g
Tuky236,24 g
– nasycené139,84 g
– nenasycené86,26 g
–– mononenasycené73,13 g
–– polynenasycené13,13 g
––– omega 31,42 g
Vláknina18,55 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 1,11 g
Sůl2,98 g
Sacharidy718,70 g
– cukry257,45 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový puding (sypký) Puding v prášku 40 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
citronová kůra (není nutná) Citronová kúra čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 2 tvarohy ve staniolu polotučné Tvaroh polotučný
2 2 tvarohy ve vaničce plnotučné Tvaroh polotučný
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžičky 3 lžičky vanilkového pudingu Puding v prášku 15 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
cukr (dle chuti) Cukr bílý
3 3 bílky (na sníh) Vaječný bílek 99 g
1 špetka 1 špetka soli do sněhu Sůl mořská 1 g
třtinový cukr (nebo cukr krupice) Cukr třtinový
změklé máslo Máslo kravské
marmeláda Marmeláda jahodová
ovoce dle vlastního výběru Jahody čerstvé
máslo na vymazání plechu Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.