Nutriční hodnoty (Omeleta z tykve a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 781 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 40,21 g |
– nasycené | 16,47 g |
– nenasycené | 16,47 g |
–– mononenasycené | 13,77 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 16,08 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 37,36 g |
– cukry | 19,36 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g očištěné tykve (jakékoliv) | Dýně čerstvá | 300 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |