Nutriční hodnoty (Omeleta z tykve a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 781 kJ / 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
| Tuky | 40,21 g |
| – nasycené | 16,47 g |
| – nenasycené | 16,47 g |
| –– mononenasycené | 13,77 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 16,08 g |
| Cholesterol | 828 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 37,36 g |
| – cukry | 19,36 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g očištěné tykve (jakékoliv) | Dýně čerstvá | 300 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |